Zwijndrecht, kantoorruimte / kantoor / units te huur

Adres
Fruiteniersstraat 8
Type object
Kantoorunits
Beschikbaar
heden
Contract
Flexibele huur
Huurprijs
€ 1750,00 excl. BTW/mnd
Omschrijving
goedkope kantoorverdieping

Heeft u een vraag of wilt u een rondleiding?
Bel ons op 078 - 620 28 50

Flexibel huren, goedkoop huren, keurig kantoor, op uitstekende zichtlocatie, heerlijk uitzicht op water en groen!

 

LIGGING: Deze riante kantoorverdieping is gelegen op een speciaal hiervoor gebouwde kantoorverdieping boven automobielbedrijf Kleinwier op bedrijventerrein de Geer. Het is gemakkelijk bereikbaar vanuit Zwijndrecht, maar heeft ook een bijna directe verbinding naar de A16. De Fruiteniersstraat kijkt uit op fraaie water- en groen partijen. Aan de overzijde ligt de woonwijk Nederhoven. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Het bedrijventerrein De Geer is ontwikkeld in de jaren '80 en ligt tussen de woonwijk Nederhoven en de Oude Maas. Het voldoet aan alle huidige eisen, mede omdat er het afgelopen jaar hard is gewerkt aan een compleet nieuwe inrichting. De riolering, alle wegen, openbare verlichting, parkeerplaatsen en groenvoorziening zijn recent vervangen, met een fraai resultaat als gevolg.

Een heerlijke plek om te werken, reclame op de gevel is mogelijk en er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur

KANTOORUNITS:
Veel ruimte voor het geld, keurige inrichting, gestoffeerd, fraai uitzicht, absoluut representatief en flexibel te huur. Dit zijn sleutelwoorden die van toepassing zijn op de kantorenverdieping.

U heeft de beschikking een eigen ingang die 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk is. Via een ruim trapportaal met veel glas komt u op de centrale hal van de verdieping. Hier zijn een pantry en toiletten voor gezamenlijk gebruik. Er zijn de volgende voorzieningen

  • centrale entree, hal
  • pantry en toiletgroep
  • systeemwanden
  • projecttapijt
  • zonwering
  • aironditioning in sommige units
  • per kantoorunit een eigen electriciteitsmeter

HUURVOORWAARDEN: Huurcontract op basis van ROZ 7.230a BW, looptijd voor onbepaalde tijd. Gedurende de huurovereenkomst kunt u aan het einde van iedere maand de huurovereenkomst beëindigen met een opzegtermijn van slechts 3 maanden. Hierdoor kunt u altijd snel schakelen. De bankgarantie of borg betreft het bedrag van drie maanden huur inclusief de BTW.

Als geheel is de verdieping te huur voor € 1.750,00 excl. BTW per maand.   Het is ook mogelijk units te huren vanaf € 650,00 per unit.

Servicekosten: Er is geen sprake van aanvullende levering van diensten. U betaalt dus geen servicekosten. Behalve de huur betaalt u een voorschot van het energiegebruik. Dit voorschot is voor € 450,00 excl, BTW per maand.

Tot slot:
Een ideaal kantoor met een zeer flexibel huurcontract en niet in de laatste plaats een zeer aantrekkelijke huurprijs! Een heerlijke plek om te werken en een visitekaartje voor uw bedrijf, u bent van harte welkom!

De Mijl Vastgoed BV | H.A. Lorentzstraat 4 | 3331 EE Zwijndrecht | T 078 - 620 28 50 | info@demijl.nl