2952 BG, Alblasserdam, Kelvinring 54

De Mijl Business Center Alblasserdam

Kantoorunits direct aan de A15

In het kort

Type object Kantoorunits direct aan de A15
Beschikbaar nu beschikbaar
Contract Flexibele huur
Huurprijs Vanaf 695,00 euro
Omschrijving gemeubileerde kantoorunits met alle voorzieningen

Ons visitekaartje, binnenkort ook dat van U?

ACTUEEL:  Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een volgende stap in duurzaamheid en een grote facelift van het pand. De werkzaamheden duren tot eind november 2021. 

 

Ligging: 
De Mijl Business Center Alblasserdam vindt u op  de Kelvinring 54 op bedrijventerrein Vinkenwaard. Alle gebouwen aan de Kelvinring staan met hun voorkant naar de A15, dus u moet even om het pand heenrijden. U bevindt zich centraal in de Drechtsteden en goed bereikbaar vanuit de richtingen Rotterdam en Gorinchem. Een zichtlocatie aan de A15 en vlak bij de op- en afritten en met McDonalds en Hornbach als buren.

Het gebouw:
Hip en helemaal van deze tijd. Ruim van opzet, hierdoor is het gemakkelijk om de 1,5 meter afstand te bewaren en dus niet thuis te hoeven blijven werken!  Volledig ingericht en te huur zonder langdurige verplichtingen.  Bovendien is het pand voorzien glasvezelverbinding en van vele duurzame oplossingen.

U komt binnen via een representatieve entree met een hoogte van maar liefst 9 meter. Iedere kantoorunit is voorzien van een individuele regeling voor airconditioning en verwarming. Natuurlijk is er een lift. Er zijn twee een pantry’s, ieder voorzien van twee vaatwassers en een Cooker voor direct kokend water. Per verdieping zijn er ook  een dames en heren toilet. Er is ruime parkeergelegenheid en een keurig onderhouden groenvoorziening rond het pand. Het terrein is ’s avonds extra beveiligd door de collectieve beveiliging en elektrisch bedienbare toegangspoorten. Het pand is 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk voor de gebruikers.

Het Business Center in Alblasserdam is verrassend ingericht. U zult veel complimenten krijgen van uw bezoekers. Die ontvangt u in uw eigen kantoor of in een van de vergaderkamers. De verdieping beschikt naast diverse kantoren over een gezellige vide, het “terras”. Deze is net als de vergaderruimtes in overleg zonder extra kosten voor u beschikbaar.  Alle facilitaire zaken prima zijn geregeld.  U kunt lekker werken, wij doen de rest!  Alle kantoorunits zijn volledig gemeubileerd met hoogwaardige meubelen, uitstekende stoelen er ruim voldoende kasten.

All-Inclusive: U weet van te voren exact wat het kost en u heeft nooit financiele verrassingen achteraf. Bovendien blijven uw eigen investeringen zeer beperkt. Een volledig eigen netwerk met eigen IP adres is mogelijk voor een meerprijs van € 35,00 per maand.

Net zo enthousiast als wij? Maak een afspraak!

Welkom! Wij geven u graag een rondleiding waarin we persoonlijk en op maat kijken naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

U mag blijven zolang als u wilt, maar hoeft zich niet voor lange periode vast te leggen. Sterker nog, u kunt iedere maand het huurcontract opzeggen. Na opzegging volgt een opzegperiode van 3 kalendermaanden.  De borg betreft het bedrag van een maand huur inclusief de BTW. Voor de sleutels rekenen we u een borg van € 25,00 per stuk.

Op dit moment beschikbaar:

  •  Diverse kantoren ingericht met 3 bureaus, grote spreektafel en kastruimte. circa 50m². Huurprijs all-inlcusive € 1195,00 per maand 
  •  Kantoor ingericht met 2 bureaus, spreektafel en kastruimte. Netto circaq 25m². Huurprijs all-inclusive € 695,00 per maand

Dit is echt een pand om met eigen ogen te bekijken. Wij geven u graag een rondleiding, Welkom!