2993LD, Barendrecht, Oslo 10

De Mijl Business Center Barendrecht

kantoorunits nabij Ikea

In het kort

Type object kantoorunits nabij Ikea
Beschikbaar bel voor beschikbaarheid
Contract Flexibele huur
Huurprijs € 550,00 - € 795,00 pmnd
Omschrijving gemeubileerde kantoorunits met alle voorzieningen

All-inclusive, geen verrassingen achteraf!

Ligging:
Het kantorenpleintje Oslo vindt u in Barendrecht op Vaanpark 2. Uitstekend bereikbaar vanaf de A29 en A15 en met openbaar vervoer. Gemakkelijk vindbaar tegenover Ikea en naast het Inge de Bruin zwembad. Op de rand van de populaire woonwijk Carnisselande en Rotterdam-Zuid. Een zichtlocatie langs de doorgaande weg Carnissebaan. Kortom echt een A1 locatie.

Het kantorenpleintje:
Kantoorvilla’s met een moderne architectuur. Naast voldoende parkeergelegenheid is er veel aandacht gegeven aan tuinen en groen. Met als doel een fijne werkomgeving te realiseren voor u en uw medewerkers dat bovendien een visitekaartje voor uw bedrijf is. Collectieve beveiliging met camera’s en bewakingsdienst zorgen voor een veilig gevoel.

Het gebouw:
Een begane grond en drie verdiepingen, totaal circa 1200m² riante kantoorruimte per pand. De moderne technische installaties garanderen een prettig en gezond binnenklimaat. Alle kantoorunits zijn voorzien van airconditioning, LED verlichting, energielabel A en worden uitstekend onderhouden. Per verdieping zijn er een pantry, toiletgroepen en vergaderkamer.

U huurt all-inclusive kantoorunits met alle faciliteiten. Gemeubileerd, voorzien van veilig en snel glasvezel internet, mogelijkheid tot telefonie, inclusief gebruik vergaderkamers en parkeerplaatsen.  Zeven dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar tegen vaste kosten per maand. All-Inclusive. Geen bijkomende kosten of servicekosten dus. Uw kantoor wordt schoongehouden en zelfs de vaatwasblokjes zijn niet uw zorg. 

HUURVOORWAARDEN: Gedurende de huurovereenkomst kunt u aan het einde van iedere maand de huurovereenkomst beëindigen met een opzegtermijn van slechts 3 maanden. De bankgarantie of borg betreft het bedrag van slechts 1 maand huur inclusief de BTW.Voor de sleutels rekenen we u een borg van € 25,00 per stuk.

Kosten all-inclusive kantoorunit:

  •  COMPACT: tot twee werkplekken  € 550,00 per maand excl. BTW
  •  MEDIUM: twee tot drie werkplekken € 695,00 per maand excl. BTW
  •  LARGE : drie tot vier werkplekken € 795,00 per maand excl.BTWNeem met ons contact op voor de actuele beschikbaarheid. 

Net zo enthousiast als wij? Maak een afspraak!

Welkom! Wij geven u graag een rondleiding waarin we persoonlijk en op maat kijken naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op