3331EE, Zwijndrecht, H.A. Lorentzstraat 4

De Mijl Business Center Zwijndrecht

kantoorunits direct aan de A16

In het kort

Type object kantoorunits direct aan de A16
Beschikbaar nu beschikbaar
Contract Flexibele huur
Huurprijs 695,00 tot 1195,00 excl. BTW per maand
Omschrijving gemeubileerde kantoorunits met alle voorzieningen

Kom eens kijken bij het volledig vernieuwde De Mijl Business Center Zwijndrecht!

Ligging:
Bedrijventerrein Develpoort (waarvan de oude naam Business Center Develpoort van is afgeleid) vindt u in Zwijndrecht direct aan de doorgaande weg langs de A16. Met de op- en afrit van de A16 aan het begin van de straat en het NS station om de hoek bent u uitstekend bereikbaar vanuit de Drechtsteden, Rotterdam en Breda.

Het gebouw: 
U komt binnen in een fraaie, verrassend ingericht hal. Op de begane grond en de eerste en tweede verdieping zijn 14 riante kantoorunits. Deze zijn te huur met een flexibel huurcontract.  De moderne technische installaties garanderen een prettig en gezond binnenklimaat. Alle kantoorunits zijn voorzien van individueel regelbare airconditioning, LED verlichting en worden uitstekend onderhouden.

U huurt all-inclusive, dus inclusief alle faciliteiten. Gemeubileerd, voorzien van snel internet, mogelijkheid tot telefonie, inclusief gebruik vergaderkamers en parkeerplaatsen.  Zeven dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar tegen vaste kosten per maand All-Inclusive. Geen bijkomende kosten of servicekosten dus. Uw kantoor wordt schoongehouden en zelfs de vaatwasblokjes zijn niet uw zorg.

Er zijn kantoorunits in diverse afmetingen, in de prijsrange van € 695,00 tot € 1195,00 excl. BTW per maand. De borg is ter hoogte van 1 huurfactuur incl. BTW. Het huurcontract is voor onbepaalde tijd, maandelijks opzegbaar gevolgd door een opzegtermijn van 3 maanden. Flexibel dus!


Opleveringsniveau:
- Alarminstallatie
- Intercom
- ICT infrastructuur met veilige, snelle verbinding
- Airconditioning en verwarming per ruimte individueel regelbaar
- Toiletgroep en pantry met vaatwasser per verdieping
- Lift
 -Volledig gemeubileerd met recent nieuw aangeschaft meubilair

Net zo enthousiast als wij? Maak een afspraak!

Welkom! Wij geven u graag een rondleiding waarin we persoonlijk en op maat kijken naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op