3334KA, Zwijndrecht, Fruiteniersstraat 6

keurige kantoorverdieping op bedrijventerrein De Geer

Kantoor

In het kort

Type object Kantoor
Beschikbaar 360m² NU BESCHIKBAAR
Contract Flexibel contract
Huurprijs € 1365,00 per maand excl. BTW
Omschrijving 360 m² Keurige kantoorverdieping

Waar vindt je 360m² kantoor voor € 1365,00? Juist... bij De Mijl Vastgoed!

Stelt u zich eens voor: U bent op zoek naar een fijne kantoorruimte voor uw bedrijf.  U heeft er een beperkt budget voor ter beschikking maar wilt er wel keurig bijzitten....  Daarnaast wilt voor de toekomst flexibel blijven en geen huurcontract voor 5 jaar afsluiten. U heeft het gevonden in Zwijndrecht!  De Mijl Vastgoed verhuurt een ruime ( met eigen entree ) op de kantoorverdieping boven Subaru dealer Kleinwier aan de Fruiteniersstraat 8 op bedrijventerrein De Geer.

De Mijl Vastgoed verhuurt deze 360m² grote  ruimte met een maandelijks opzegbaar huurcontract gevolgt door opzegtermijn van 6 maanden. U mag blijven zolang als u wilt, maar kunt dus ook schakelen als u dat nodig vindt:

De Verdieping is ingedeeld met een ruime hal, toiletgroepen, pantry en 6 riante kantoorruimtes en een opslagruimte.?  De indeling is gemaakt met systeemwanden die eventueel ook verplaatsbaar zijn. De ruimte is bedoeld als kantoorruimte, eventuele andere functies zijn alleen toegestaan in overleg. Ook bestaat er de mogelijkheid dat we de inrichting helemaal naar uw wensen aanpassen. In dat geval maken we samen een plan en een huurvoorstel op maat. 

Bedrijventerrein de Geer is recent helemaal vernieuwd. Mooie wegen, goede parkeervoorzieningen, goed onderhouden groen, een Ondernemersfonds dat zorgt voor de collectieve belangen, parkmanagement en camera beveiliging. Een uitstekende plaats om uw bedrijf te vestigen dus!
 

Net zo enthousiast als wij? Maak een afspraak!

Welkom! Wij geven u graag een rondleiding waarin we persoonlijk en op maat kijken naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Huurovereenkomst & kosten

Huurcontract op basis van ROZ 7.230a BW, looptijd voor onbepaalde tijd. Gedurende de huurovereenkomst kunt u aan het einde van iedere maand de huurovereenkomst beëindigen met een opzegtermijn van slechts 6 maanden. Hierdoor kunt u altijd snel schakelen. De bankgarantie of borg betreft het bedrag van drie maanden huur inclusief de BTW.

De huurprijs bedraagt € 1365,00 per maand excl. BTW.

Servicekosten/bijkomende kosten: de huurprijs is exclusief energiekosten. Uw energieverbruik wordt gemeten met tussenmeters. U betaald een voorschot van € 250,00 per maand. Jaarlijks rekenen we af op basis van werkelijk verbruik en werkelijke kosten. Gemeentelijke heffingen etc. zijn voor uw rekening.