3355SK, Papendrecht, De Wederik 10

Vrijstaande kantoorvilla

kantoorruimte 215 en 430m²

In het kort

Type object kantoorruimte 215 en 430m²
Beschikbaar Per 1 juni beschikbaar
Contract ROZ huurovereenkomst looptijd vanaf 5 jaar
Huurprijs 125,00 per m² per jaar
Omschrijving Kantoorvilla op uitstekende locatie in Papendrecht

Volop ruimte voor "het nieuwe werken"

U vindt deze vrijstaande kantoorvilla op een zichtlocatie aan de Burgemeester Keijzerweg te Papendrecht. Tegenover het Apollo Hotel, sportschool en zwembad en vlakbij de nodige winkelcentra. De Burgemeester Keijzerweg is de doorgaande hoofdweg van Papendrecht.  De entree van het pand bevindt zich aan De Wederik, met voor de deur volop gratis openbare  parkeergelegenheid  (openbare laadpaal aanwezig) voor u en uw klanten. Zoals u op de foto's kunt zien staat het gebouw in een fijne, groene omgeving.

U komt binnen in een representatieve, centrale, entree met automatische toegangsdeuren en receptiebalie. Het gebouw is ingedeeld in 3 verschillende kantoorunits, die los van elkaar te huur zijn. De begane grond is een unit van 430m² en op de verdieping zijn twee units van 215m².  Iedere unit heeft eigen panty en toiletgroepen en een logische indeling die uiteraard helemaal naar uw wens is aan te passen. Er zijn in ieder geval volop mogelijkheden om met voldoende afstand te werken en de ruimtes aan te passen aan het "toekomstige nieuwe werken".  Het pand is voorzien van laminaatvloer, tapijt, zonwering en LED verlichting.

Het pand heeft energielabel B is in een uitstekend onderhouden staat. Centrale verwarming dmv radiatoren en individueel regelbare airconditioning garanderen het hele jaar een prettig binnenklimaat.

Een glasvezel aansluiting, keurige ict ruimte met patchkast en kabelgoten met databekabeling zorgen ervoor dat u zonder grote ict investeringen aan de slag kunt.

Locatie: Kleinschalig kantoorpark. Direct aan de doorgaande weg, Burgemeester Keijzerweg. Op korte afstand van en naar het centrum van Papendrecht, op en afritten Randweg N3 en Rijksweg A15. Een busverbinding met Dordrecht, Sliedrecht naar Gorinchem, en Rotterdam op loopafstand.

Samenvattend zou je kunnen zeggen dat dit pand echt alles mee heeft. Wij nodigen u van harte uit om het zelf te komen bekijken.

 

Net zo enthousiast als wij? Maak een afspraak!

Welkom! Wij geven u graag een rondleiding waarin we persoonlijk en op maat kijken naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Huurovereenkomst & kosten

De huurovereenkomst is volgens de ROZ 2015 voorwaarden met een looptijd van minimaal 5 jaar.  Specifieke wensen zijn uiteraard bespreekbaar.

  • De huurprijs bedraagt € 125,00 per m² per jaar
  • Parkeerplaatsen zijn volop aanwezig, openbaar en gratis.  Ook openbare laadpalen aanwezig.
  • Servicekosten bedragen 25 euro per m² per jaar, dit omvat alle energiekosten, onderhoud installaties, glasbewassing, alarm, dakonderhoud 
  • Huurprijs De Wederik 10, BG, 430m² € 4.480,00 per maand excl BTW, voorschot servicekosten € 895,00 per maand
  • Huurprijs De Wederik 11, Verd.1 rechts, 215m²  € 2240,00 per maand excl. BTW, voorschot servicekosten € 445,00 per maand
  • Huurprijs De Wederik 12, Verd.1 links, VERHUURD
  • Er is sprake van een borg ter grootte van drie huurfacuren inclusief BTW

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.