3316AP, Dordrecht, Nijverheidstraat 10 B

Multifunctionele bedrijfsruimte te huur

380 m² ruimte met mogelijkheden . gasloos, voorzien van airconditioning

In het kort

Type object 380 m² ruimte met mogelijkheden . gasloos, voorzien van airconditioning
Beschikbaar beschikbaar in overleg
Contract contract in overleg / geen autobedrijven en detailhandel
Huurprijs 2.750,00 excl. BTW per maand
Omschrijving 380m2 bedrijfsruimte met 2 kantoorunits

Deze ruimte is onderdeel van De Mijl Bedrijvenpark Dordrecht en is multifuntioneel. Dus voor veel doeleinden geschikt of geschikt te maken. Detailhandel is niet toegestaan en ook voor automobiel bedrijven/activiteiten is het pand niet te huur.

Het geheel bestaat uit 320 m2 showroom/bedrijfsruimte en twee kantoorunits, een pantry en een keurige toiletgroep, totaal 380m2.  Aan de zijkant is een schuifdeur en een officiele uitrit in de Archimedesstraat. Deze is eventueel te vervangen door een overhead deur, waardoor bestelauto's gemakkelijk naar binnen kunnen.

Het pand is gasloos en voorzien van een warmtepomp airco/verwarmingsinstallatie. Het dak heeft een lichtstraat, waardoor er overdag heerlijk daglicht in de ruimte aanwezig is.

Bedrijventerrein Louterbloemen is uitstekend bereikbaar. De op- en afritten van de A16 liggen om de hoek. Het terrein heeft een Keurmerk Veilig Ondernemen en is voorzien van collectieve beveiliging middels een slagboom, camera volgsysteem en surveillance diensten. De Nijverheidstraat is de hoofdstraat met in midden een groenstrook met mooie, oude bomen. Een fijne plek om gevestigd te zijn.

 

 

Net zo enthousiast als wij? Maak een afspraak!

Welkom! Wij geven u graag een rondleiding waarin we persoonlijk en op maat kijken naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Huurvoorwaarden:

  •  standaard ROZ contract
  •  borg/bankgarantie ter hoogte van het bedrag van drie huurtermijnen incl. BTW
  •  huurprijs per maand € 2750,00 excl. BTW per maand
  • voorschot energiekosten € 500,00  excl. BTW per maand, aanpasbaar aan het werkelijke verbruik
  • gasloos pand, Nederlandse windenergie

Bedrijventerrein Louterbloemen is voorzien van het Keurmerk Veilig Ondernemen. Dit is een samenwerkingsverband van de ondernemers met de gemeente, politie en brandweer met het doel het bedrijventerrein veilig en schoon te houden. Daarnaast is er collectieve beveiliging middels slagbomen en camera’s. Via een recent afgesproken Bedrijven Investering Zone (BIZ) zijn alle ondernemers automatisch deelnemer.

De Mijl Vastgoed is eigenaar en beheerder van het complex. Een eventuele verbouwing kunnen wij voor u begeleiden of uitvoeren. U bent van harte welkom voor een bezichtiging of van gedachten te wisselen.

Het pand is niet te huur voor automobielbedrijven, autopoetsbedrijven, autohandel, detailhandel en de activiteiten van de nieuwe gebruiker moeten uiteraard passen binnen het geldige bestemmingsplan. De bestemming voor het pand is bedrijf-3.