3334KA, Zwijndrecht, Fruiteniersstraat 39

150m² kantoor en 80m² opslagruimte op uitstekende locatie

scherp geprijsd en op een uitstekende locatie

In het kort

Type object scherp geprijsd en op een uitstekende locatie
Beschikbaar Beschikbaar
Contract huurcontract 12 maanden daarna flexibel contract
Huurprijs 1725,00 excl. BTW per maand
Omschrijving 150m² keurige kantoorruimte met 80 m² bedrijfsruimte

Kantoorruimte met opslagruimte

U vindt De Mijl Bedrijvenpark Zwijndrecht op het bedrijventerrein De Geer. Uitstekend bereikbaar en op een zichtlocatie langs de doorgaande weg.

In het complex zijn diverse bedrijven gevestigd, waaronder DON Hoveniers, Yellowworks en Altena Dak. Aan de zichtkant van het complex, met prachtig uitzicht over de Fruiteniersstraat, het groen en water, is er een riante kantoorverdieping van 150m² te huur met op de begane grond 80m² bedrijfs/opslagruimte.

De kantoorverdieping is ingedeeld in een hoofdruimte van 60m² waarin een fraaie pantry staat. Deze ruimte is voorzien van airconditioning. Daarnaast is nog een ruimte kantoorunit van 30m2 en twee kleinere kamers. Ook zijn er op de verdieping een keurige toiletgroep met twee toiletten, een aparte keuken en, ideaal voor de rokers, een balkon.

De begane grond is ingedeeld met de entreehal, een grotere opslagruimte met een dubbele deur naar buiten en twee kleinere ruimtes. Een daarvan is ideaal geschikt als fietsenberging of locatie voor nachtleveranties.U heeft de beschikking over het parkeerterrein met 4 eigen parkeerplekken.

Voorzieningen:

  • het grote kantoor is voorzien van airconditioning.
  • dames en heren toilet
  • pantry voorzien van kokend waterkraan
  • natuurstenen vloer
  • led verlichting

De huurovereenkomst is standaard ROZ2015 met een looptijd van minimaal 12 maanden. Daarna is de huurovereenkomst maandelijks opzegbaar gevolgd door een opzegtermijn van 3 maanden.

De huurprijs bedraagt € 1725,00 excl. BTW en het voorschot service/ energiekosten bedraagt € 350,00 excl BTW. 

 

Net zo enthousiast als wij? Maak een afspraak!

Welkom! Wij geven u graag een rondleiding waarin we persoonlijk en op maat kijken naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Bedrijventerrein De Geer is uitstekend bereikbaar. Veel ondernemers zijn er al heel lang gevestigd. De ondernemers zijn verenigd via een Ondernemersfonds. Er is uitstekend parkmanagement, camera bewaking, surveance in nachtelijke uren. Het terrein is voorzien van het Keurmerk Veilig Ondernemen. De Fruiteniersstraat heeft veel openbare parkeerplaatsen. Voor een lekkere lunch kunt u terrecht in de straat bij restaurant Wiki of vlakbij in Van der Valk Hotel Ara. Kortom, een fijne plek om gevestigd te zijn.

De Mijl Vastgoed is eigenaar en beheerder van dit bedrijvenverzamelcomplex. Door onze korte lijnen en klantgerichte aanpak kunnen wij u uitstekende service garanderen tegen een heel nette huurprijs.