Alblasserdam, De Mijl Business Center, gemeubileerd

Adres
Kelvinring 54
Type object
Kantoorunits, all inclusive, direct aan A15
Beschikbaar
op aanvraag
Contract
Flexibele huur
Huurprijs
€ 695,00 - € 1995,00 pmnd
Omschrijving
BUSINESS CENTER, kantoorunits gemeubileerd

Heeft u een vraag of wilt u een rondleiding?
Bel ons op 078 - 620 28 50

Laat u verrassen in De Mijl Business Center Alblasserdam!

LIGGING: De Mijl Business Center Alblasserdam vindt u op  de Kelvinring 54 op bedrijventerrein Vinkenwaard. Alle gebouwen aan de Kelvinring staan met hun voorkant naar de A15, dus u moet even om het pand heenrijden. U bevindt zich centraal in de Drechtsteden en goed bereikbaar vanuit de richtingen Rotterdam en Gorinchem. Een zichtlocatie aan de A15 en vlak bij de op- en afritten.

HET GEBOUW: is specifiek ingericht als Business Center.  Hip en helemaal van deze tijd. Volledig ingericht en te huur zonder langdurige verplichtingen.  Bovendien is het pad voorzien een snelle glasvezelaansluting en van vele duurzame oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Luchtzuiverend dak, warmte werend, NOx en CO² absorberend
  • lichtkoepels met spiegels
  • led verlichting in het gehele pand
  • energiezuinige airco en luchtverversingsinstallatie
  • inventieve schakelingen die onnodig stroomverbruik beperken.  
U komt binnen via een representatieve entree met een hoogte van maar liefst 9 meter. Het gehele gebouw is voorzien van projecttapijt en zeer luxe afwerking. Iedere kantoorunit is voorzien van een individuele regeling voor airconditioning en verwarming. Natuurlijk is er een lift. Er zijn twee een pantry’s, ieder voorzien van twee vaatwassers en een Cooker voor direct kokend water. Per verdieping zijn er ook  een dames en heren toilet. Er is ruime parkeergelegenheid en een keurig onderhouden groenvoorziening rond het pand. Het terrein is ’s avonds extra beveiligd door de collectieve beveiliging en elektrisch bedienbare toegangspoorten. Het pand is 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk voor de gebruikers.

Het Business Center in Alblasserdam is verrassend ingericht. U zult veel complimenten krijgen van uw bezoekers. Die ontvangt u in uw eigen kantoor of in een van de vergaderkamers. De verdieping beschikt naast diverse kantoren over een gezellige vide, het “terras”. Deze is net als de vergaderruimtes in overleg zonder extra kosten voor u beschikbaar.  Alle facilitaire zaken prima zijn geregeld.  U kunt lekker werken, wij doen de rest!  Alle kantoorunits zijn volledig gemeubileerd met hoogwaardige meubelen, uitstekende stoelen er ruim voldoende kasten.

All-Inclusive: U weet van te voren exact wat het kost en u heeft nooit financiele verrassingen achteraf. Bovendien blijven uw eigen investeringen zeer beperkt. Bijkomende kosten zijn het gebruik van de ict infrastructuur met cat6 bekabeling en snelle glasvezelverbinding ( inclusief eigen IP adres € 50,00 per maand )

 

HUURVOORWAARDEN: U mag blijven zolang als u wilt, maar hoeft zich niet voor lange periode vast te leggen. Sterker nog, u kunt iedere maand het huurcontract opzeggen. Na opzegging volgt een opzegperiode van 3 kalendermaanden.  De borg betreft het bedrag van een maand huur inclusief de BTW. Voor de sleutels rekenen we u een borg van € 25,00 per stuk.

OP DIT MOMENT BESCHIKBAAR, neem contact op voor de actuele beschikbaarheid, bijvoorbeeld: 

  •  Kantoor 9 en 14, ingericht met 3 bureaus, grote spreektafel en kastruimte. circa 50m². Huurprijs all-inlcusive € 1195,00 per maandKantoor
  •  Kantoor 2, ingericht met 6 bureaus, grote spreektafel, kastruimte en groot magazijn over twee verdiepingen. Circa 75m² kantoor en 80m² magazijn/opslag  € 1595,00 per maand
  •  Kantoor 5, de "vitrine" met 6 bureaus, spreektafel, kastruimte en fantastische zichtlocatie. Circa 90 m² Huurprijs € 1995,00 per maand 

Dit is echt een pand om met eigen ogen te bekijken. Wij geven u graag een rondleiding, Welkom!

 

De Mijl Vastgoed BV | H.A. Lorentzstraat 4 | 3331 EE Zwijndrecht | T 078 - 620 28 50 | info@demijl.nl