2952 BG, Alblasserdam, Kelvinring 54

De Mijl Business Center Alblasserdam

Gemeubileerde kantoorunits . Energielabel A

In het kort

Type object Gemeubileerde kantoorunits . Energielabel A
Beschikbaar Vanaf 1 oktober 2024 een ruime unit beschikbaar voor € 995,00
Contract Flexibele huur
Huurprijs vanaf € 695,00 excl. BTW
Omschrijving gemeubileerde kantoorunits met alle voorzieningen

Het visitekaartje van ons en onze huurders!

Een groen pand draait op groene stroom. Het gebouw heeft energielabel A en draait voor 100% op Nederlandse Wind Energie en vanaf dit voorjaar ook op zelf opgewekte energie van 104 zonnepanelen.

Ligging: 
De Mijl Business Center Alblasserdam vindt u op  de Kelvinring 54 op bedrijventerrein Vinkenwaard. Alle gebouwen aan de Kelvinring staan met hun voorkant naar de A15, dus u moet even om het pand heenrijden. U bevindt zich centraal in de Drechtsteden en goed bereikbaar vanuit de richtingen Rotterdam en Gorinchem. Een zichtlocatie aan de A15 en vlak bij de op- en afritten en met McDonalds en Hornbach als buren. En een bushalte op de Edisonweg om de hoek.

Het gebouw:
Modern en helemaal van deze tijd. Ruim van opzet.  Volledig ingericht en te huur zonder langdurige verplichtingen.  Bovendien is het pand voorzien glasvezelverbinding en van vele duurzame oplossingen. Waaronder nieuwe geisoleerde gevels, een wit dak, airco en verwarming middels VRF systeem ( warmtepomp), warmte terugwin systeem, isolatieglas en vanaf arpril 2024 ook nog 104 zonnepanelen voor de opwek van het grootste deel van de verbruikte energie.

U komt binnen via een representatieve entree met een hoogte van maar liefst 9 meter. Iedere kantoorunit is voorzien van een individuele regeling voor airconditioning en verwarming. Natuurlijk is er een lift. Er zijn twee een pantry’s, ieder voorzien van twee vaatwassers en een Cooker voor direct kokend water. Per verdieping zijn er ook  een dames en heren toilet. Er is ruime parkeergelegenheid en een keurig onderhouden groenvoorziening rond het pand. Het terrein is ’s avonds extra beveiligd door de collectieve beveiliging en elektrisch bedienbare toegangspoorten. Het pand is 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk voor de gebruikers.

Het Business Center in Alblasserdam is verrassend ingericht. U zult veel complimenten krijgen van uw bezoekers. Die ontvangt u in uw eigen kantoor of in een van de vergaderkamers. De verdieping beschikt naast diverse kantoren over een gezellige vide, het “terras”. Deze is net als de vergaderruimtes in overleg zonder extra kosten voor u beschikbaar.  Alle facilitaire zaken prima zijn geregeld.  U kunt lekker werken, wij regelen de rest!  Alle kantoorunits zijn volledig gemeubileerd met hoogwaardige meubelen, uitstekende stoelen er ruim voldoende kasten.

All-Inclusive: U weet van te voren exact wat het kost en u heeft nooit financiele verrassingen achteraf. Bovendien blijven uw eigen investeringen zeer beperkt. Een volledig eigen netwerk met eigen IP adres is mogelijk voor een meerprijs van € 35,00 per maand.

Net zo enthousiast als wij? Maak een afspraak!

Welkom! Wij geven u graag een rondleiding waarin we persoonlijk en op maat kijken naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

 • Business Center verhuur voorwaarden:

 • Het huurcontract is voor onbepaalde tijd, maandelijks opzegbaar, na opzegging gevolgd door opzegtermijn van 3 maanden
 • Borg ter hoogte van het factuurbedrag van 1 maand huur inclusief BTW en borg € 90,00 voor drie sleutels en toegangstags.
 • Huurprijzen voor de standaard units van 25m² en 50m² varieren van 695,00 tot 1195,00 excl. BTW per maand. Huurprijsindexering  jaarlijks  volgens ROZ2015 methode
 • Eenmalige opstartkosten € 150,00 inclusief inregelen ICT 
 • 24/7 toegankelijk, eigen alarmcode
 • geen bijkomende kosten of achteraf verrekeningen, geen servicekosten
 • geschikt als vestigingsadres
 • VOIP telefonie is niet in de prijs inbegrepen en is verkrijgbaar tegen aantrekkelijke voorwaarden

   

 Dit is echt een pand om met eigen ogen te bekijken. Wij geven u graag een rondleiding, Welkom!