Klaar met thuiswerken? Welkom bij De Mijl Vastgoed!

Uw kantoor- of bedrijfsruimte moet, wat ons betreft, voelen als een tweede thuis. Een plek waar u graag bent en lekker werkt. Bij De Mijl Vastgoed huurt u, meestal zonder tussenkomst van een makelaar,  bedrijfsruimte, kantoorruimte, opslagruimte of een compleet ingerichte kantoorunit in een van de Business Centers. Met de garantie van uitstekende service, korte lijnen en prima voorwaarden.

UITGELICHT

ONZE BUSINESS

"Wij houden van zaken doen op een prettige manier, met direct contact en korte lijnen. Dit geldt voor de relatie met onze huurders, medewerkers en de zakelijke partners die voor ons klaar staan voor het uitvoeren van  klein- en groot onderhoud, schoonmaak, oplossen van klachten, bouwen en verbouwen. Wij denken graag met u mee, want onze missie is uw bedrijf naar volle tevredenheid te huisvesten."

Gert-Jan en Martijn Onnink

Neem contact met ons op
Martijn en Gert-Jan Onnink

BUSINESS-CENTERS

In een De Mijl Business Center huurt u een compleet ingerichte kantoorunit in een mooi kantoorpand. Uw auto kunt u gratis parkeren en samen met de andere ondernemers  maakt u gebruik van de algemene ruimtes en vergaderkamers. Dit tegen een vaste prijs per maand waarin alles in inbegrepen.Met een flexibel huurcontract. 

Alle facilitaire zaken zijn geregeld. Van een veilige en snelle internet verbinding tot het keurig schoonhouden van uw kantoor. Zodat u zich kunt concentreren op uw business!

Er is keuze uit kantoorunits in verschillende maten, ingericht met 2 tot 6 werkplekken en altijd een eigen spreektafel en voldoende kastruimte.


U vindt De Mijl Business Center in Barendrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht.

Bekijk alle De Mijl Business Centers hier:

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Rob Spiering
De Mijl Business Center Alblasserdam

Wij voelen ons al twintig jaar thuis bij De Mijl

Als crossmedia reclame ontwerp bureau huren wij sinds 2000 bij De Mijl Vastgoed. Toen De Mijl in 2013 een nieuw business center langs de A15 wilde openen, hadden we meteen interesse. We waren vanaf het begin nauw betrokken bij de verbouwing en mochten als eerste huurder zelf ons interieur bepalen en laten vervaardigen. De transparante, speelse uitstraling van het pand was onze inspiratie voor een esthetisch en functioneel interieur op maat. Zo creëerden we een geheel eigen, creatieve omgeving waar we vanaf de eerste dag met veel plezier werken. En door het persoonlijke contact en de korte lijnen met Martijn en Gert-Jan Onnink voelen we ons na al die jaren nog steeds zakelijk zeer thuis!

Jankees Drijer en Vincent Kwee
Scheepmakersstraat 27, Zwijndrecht

De nieuwbouw werd volledig op onze wensen afgestemd

Ons bedrijf is een dienstverlener in de precisie metaalbewerking. Sinds 2013 huren wij het pand aan de Scheepmakersstraat 27 in Zwijndrecht. Het eerste contact was direct persoonlijk en vlot. Met name de praktische insteek, waarbij goed naar onze wensen werd geluisterd, gaf ons een heel goed gevoel. Enkele jaren later besloot de Mijl vastgoed het tussen liggende perceel te ontwikkelen tot een moderne bedrijfs/ productie hal. De nieuwbouw werd volledig op onze wensen afgestemd. Het wezenlijk bewijs van een echte samenwerking. Martijn, Gert-Jan en hun team staan altijd klaar bij vragen, opmerkingen, bij wensen en aanpassingen. Wij zijn blij met de no-nonsense, afspraak-is-afspraak mentaliteit en toch warme band die we ervaren!

Peter Legerstee
Marconiweg 13 A

Wij zijn blij met de no-nonsense, afspraak-is-afspraak mentaliteit en toch warme band die we ervaren!

Na vele jaren zelf eigenaar te zijn geweest van zakelijk onroerend goed, waarbij ik ook kleinschalig heb verhuurd, heb ik besloten in 2016 een zakelijk pand te gaan huren bij de Mijl Vastgoed. Dit bleek een goede beslissing te zijn geweest: Bij hen doe je zaken met mensen en niet met een strak zakelijk beleid. Men is sociaal, flexibel en ik als huurder voel mij totaal ‘ontzorgd’. Bij de kleinste meldingen van storingen of oneffenheden staat er in No Time een monteur voor de deur en wordt het probleem opgelost. Snel en zonder nonsens. Ook de kleine aanpassingen werden, uiteraard in overleg, door hen toegestaan. Zo is huren bij de heren Onnink wat mij betreft geheel relaxed. Chapeau!

Leo Fioole
Antoniuslaan 1, Hendrik-Ido-Ambacht

Als er eens iets speelt wordt dat in no time opgelost

Wij zitten al enkele jaren in het kantoorpand aan de Antoniuslaan 1 in Hendrik Ido Ambacht en ik heb geen dag spijt gehad van de verhuizing. Jullie zijn in mijn visie een hele goede huisbaas. Als er eens iets speelt wordt dat in no time opgelost en altijd naar volle tevredenheid. Jullie hebben kosten nog moeite bespaard om het pand aan de Antoniuslaan te renoveren / helemaal van deze tijd te maken. Wij krijgen bovendien nu na de verbouwing regelmatig van cliënten te horen dat we in een prachtig pand zitten en daar ben ik het helemaal mee eens. Top wat mij betreft zitten we hier de komende jaren nog met veel plezier.

Jeroen Coenen
Oslo 10, Barendrecht

Alles is uitstekend geregeld en bij de huurprijs inbegrepen

Oslo 10 Barendrecht Ik huur al jaren naar volle tevredenheid een kantoorunit in De Mijl Business Center Barendrecht. Alles is uitstekend geregeld en bij de huurprijs inbegrepen. Als er iets aan de hand is, wordt dit altijd zeer snel opgelost. Ik hoop nog jaren van jullie diensten gebruik te mogen maken!

Erik Baan
Antoniuslaan 1, Hendrik Ido Ambacht

Dankzij de goede service en de bereikbaarheid met auto en OV is het een prettige werkomgeving

We huren 2 jaar een ruimte aan de Antoniuslaan, het pand heeft in 2019 een geweldige revitalisatie ondergaan. Dankzij de goede service en de bereikbaarheid met auto en OV is het een hele prettige werkomgeving.

Jeroen Verhoeven
Antoniuslaan 1, Hendrik-Ido-Ambacht

Het credo Zakelijk Thuiskomen is 100% waar

Sinds februari 2019 huurt WebPixels BV een kantoor unit in het Business Center Hendrik Ido Ambacht. Het kantoor is volledig gerenoveerd en is voorzien van alle moderne gemakken! het credo "Zakelijk Thuiskomen" is 100% waar, De Mijl is erg betrokken en reageert snel op vragen en verzoeken.

Wil van der Wal
De Mijl Business Center Zwijndrecht

De service is prima en de contractvoorwaarden zijn voor ondernemers zeer prettig

Sinds 2 jaar huren wij als IFS 1 van de kleinere kantoren op het object Zwijndrecht. De Mijl Business Center biedt ook aan kleinere ondernemers een prima mogelijkheid om een passend kantoor te huren. De service is prima en de contractvoorwaarden zijn voor ondernemers zeer prettig.

Perry Damen
De Mijl Business Center Alblasserdam

Dit is zeker een plek die er professioneel uit ziet en waar je met trots je klanten kunt uitnodigen!

Wij huren sinds korte tijd een mooie kantoor ruimte in De Mijl Alblasserdam. Dit is zeker een plek die er professioneel uit ziet en waar je met trots je klanten kunt uitnodigen!

Marisa van Mastrigt
De Mijl Business Center Zwijndrecht

Ideaal voor beginnende ondernemers, prijs is inclusief meubilair!

10 jaar geleden ben ik gestart met mijn bedrijf Hairtalk Nederland, De Mijl Business Center in Zwijndrecht is een ideaal bedrijf voor beginnende ondernemers, prijs is inclusief meubilair, bij tegenvallende resultaten is het opzegtermijn kort, service is reuze fijn, eigenaars zijn goed benaderbaar. Wij werken hier met veel plezier.

Frits Schilten
Archimedesstraat 3, Dordrecht

Gemaakte afspraken worden door De Mijl altijd nagekomen

De Mijl Vastgoed, een meedenkende verhuurder, die open staat voor ideeën om onze bedrijfsruimte optimaal te kunnen benutten. De korte communicatielijnen worden enorm gewaardeerd en gemaakte afspraken worden altijd nagekomen.

 

Henk Stout
Antoniuslaan 1, Hendrik-Ido-Ambacht

Altijd bereid om mee te denken en te adviseren

Ons nieuwe kantoor is in goed overleg met de andere huurders in 2019 geheel gerenoveerd. Gedurende dit proces heeft verhuurder De Mijl Vastgoed zich laagdrempelig en benaderbaar opgesteld; altijd bereid om op allerlei vlakken mee te denken en te adviseren. Bijzonder pluspunt is dat het hele pand verduurzaamd is: nieuwe kozijnen, ramen, dakbedekking en airco. Hierdoor is het een bijzonder prettig kantoor om in te werken geworden. Wij willen hier niet meer weg!

Wouter Onis
Oslo 2, Barendrecht

We zijn naar een ander pand verhuisd van De Mijl Vastgoed en het werd weer perfect voor ons geregeld

Al meer dan zes jaar huren wij naar grote tevredenheid van de Mijl Vastgoed. Eigenlijk huren we voor ons gevoel niet van de Mijl, maar van Martijn onze contactpersoon en tevens de eigenaar van het bedrijf. Dit geeft wel aan hoe direct het contact is. Wanneer we iets graag aangepast willen hebben aan ons kantoor dan staat Martijn direct voor ons klaar. We zijn net naar een ander pand verhuisd waar hij alles weer perfect voor ons geregeld heeft. Ik ben heel blij met deze huurbaas!

Frank van Leeuwen
Nijverheidstraat 10a, Dordrecht

Niks is te gek en alles is bespreekbaar

Wij zijn als huurder enorm te spreken over de wijze waarop de Mijl Vastgoed met hun klanten omgaat. Met name de flexibiliteit en het meedenken ervaren wij als zeer prettig, met name tijdens onze groeistuipen. Niks is te gek en alles is bespreekbaar, zal jullie zeker aanraden bij collega ondernemers die opzoek zijn naar ruimte.

Michel Montenbal
Oslo 2-8 Barendrecht

De inzet en service hebben we enorm gewaardeerd!

In oktober 2018 zijn wij met ons bedrijf  Chainn met een klein team gestart op de bovenste verdieping van het kantoor Oslo 2-8 in Barendrecht.

Destijds veel te  ruim, maar nu drie jaar later is ons bedrijf dermate gegroeid dat wij , ondanks de nodige interne verbouwingen, compleet uit onze jas zijn gegroeid.

We hebben altijd uitstekend contact gehad met onze verhuurder Martijn Onnink en helaas kon De Mijl Vastgoed geen passende huisvesting aanbieden.

Ze hebben altijd uitstekend meegedacht en we hebben ze als bijzonder prettige partners ervaren. De inzet en service hebben we enorm gewaardeerd!

 

HeinenX
Oslo 10-16 Barendrecht

Na 5 jaar in De Mijl Business Center Barendrecht verhuisd naar een andere stad.....

Saskia Heinen van Heinen X Bouwkundig Adviesbureau:

"Vanwege een verhuizing naar een andere stad hebben we helaas de huur moeten opzeggen. Door Martijn Onnink was het huren bij De Mijl Vastgoed erg prettig. Als we iets wilde veranderen dan kwam Martijn altijd kijken of het goed ging en om eventueel mee te helpen waar nodig.  Wij hebben het altijd erg naar ons zin gehad en als ik weer wat wil huren in Barendrecht dan weet ik bij wie ik moet zijn. Martijn bedankt voor alles."

Martijn: Saskia heel veel succes met het vervolg van jullie activiteiten en plannen en dank voor het compliment.  En bij De Mijl Vastgoed doen we het natuurlijk met elkaar, dus ik zal de complimenten doorgeven!