Nieuws

Geen dag is er het zelfde en vaak kunnen we u een leuk nieuwtje melden. Van onszelf of van een van onze huurders!

Van Limborgh en Partners, welkom in Oslo 24 te Barendrecht

14 september 2020

Accountantskantoor Van Limborgh & Partners is een kantoor met vestigingen in Rotterdam, Gorinchem en Ameide. Met dienstverlening gericht op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Voor hen bieden zij een compleet pakket van diensten aan. Per 1 oktober verhuist de verstiging Rotterdam naar hun nieuwe kantoor aan de Oslo 24 in Barendrecht. 

Op dit moment wordt er door De Mijl Vastgoed hard gewerkt om alles voor hun komst in orde te maken. De verlichting is vervangen door LED, alles fris geschilderd, wanden verplaatst en nieuwe vloerbedekking gelegd.

Tineke Kramp, Piet Herwig en collega's, wij zullen er alles aan doen om jullie het "zakelijk thuiskomen" te laten ervaren. Welkom!

Lees verder

Raev Advies terug in vertrouwde omgeving!

13 augustus 2020

Eric Beukers  en Martin Kooij  gingen in 2010 samen met hun assurantie en hypotheekadvies van start in De Mijl Business Center aan de Oslo 10-16 in Barendrecht. Een aantal jaren later trokken ze in bij een strategische partner. Vanaf 15 augustus heten we hen weer van harte welkom. En wat het leukste is, ze trekken weer in hun eigen kantoor........ Maar het is niet helemaal het zelfde, want daarnaast hebben ze een fraai extra kantoor gehuurd speciaal voor hun collega  Patricia van Rosmalen.

Eric, Martin en Patricia, van harte welkom terug! 

                             

Lees verder

Uitbreiding van Leeuwen Car Cosmetics in Dordrecht

10 juli 2020

Begin 2017 nam Frank van Leeuwen een grote stap door met zijn autopoetsbedrijf te verhuizen van een kleine loods in Ridderkerk naar een ruimte van 560m² in Dordrecht. Nu, ruim drie jaar later, is het bedrijf van autopoetsbedrijf gegroeid tot een professioneel Car Cosmetics bedrijf. Naastgelegen ruimtes werden erbij gehuurd en er werd verbouwd en geïnvesteerd in een professionele wasstraat...

Lees verder

Colpas Pensioen Consultancy verhuist naar Oslo 2 Barendrecht

09 juni 2020

In februari kwamen wij voor het eerste in gesprek met Ruud Winkelhof en Nico de Regt van Colpas Pensioen Consultancy. Zij zijn specialist op het gebied van zakelijke pensioen dienstverlening. Op 1 juni verhuisde ze naar een helemaal op maat ingericht kantoor aan de Olso 2 in Barendrecht!

Lees verder

Mach3Builders kiest opnieuw voor De Mijl Vastgoed

14 mei 2020

Mach3Builders is een technische partner voor creatieven waaronder: designers, marketeers, ontwerpers en communicatiespecialisten. Zij bouwen en bedenken slimme weboplossingen samen met designers & marketeers. Ze produceren producnten als Blockwise, Sitewise en Shopwise. In 2014 werd Wouter Onis onze klant door zijn bedrijf te vestigen ...

Lees verder

24/7 Customs groeit door in De Mijl Business Center Barendrecht

01 mei 2020

Eric Spee naam begin 2019 de grote stap om voor zichzelf te beginnen. 24/7 Customs BV is opgericht met als doel om expediteurs, rederijen, cargadoors en andere logistiek dienstverleners van dienst te kunnen zijn op het gebied van het afhandelen van douane- en aanverwante formaliteiten. Inmiddels bestaat het bedrijf uit een team van drie personen en zijn ze intern verhuisd.

Lees verder

Energielabel A voor Antoniuslaan 1 Hendrik Ido Ambacht

08 april 2020

2019 was het jaar van de renovatie van het kantoorpand aan de Antoinuslaan 1 in Hendrik Ido Ambacht. Nu het klaar is hebben we het pand opnieuw laten keuren voor het energielabel. We zijn best wel trots op het resultaat. Van Energielabel G naar Energielabel A!

Lees verder

Zakelijk thuiskomen

Uw kantoor- of bedrijfsruimte moet voelen als een tweede thuis. Een plek waar u graag bent en lekker werkt. Bij De Mijl Vastgoed huurt u zonder tussenkomt van een makelaar of beheerder. Met de garantie van uitstekende service, korte lijnen en prima voorwaarden. Wij denken graag met u mee, want onze missie is uw bedrijf naar volle tevredenheid te huisvesten.