Nieuws

Geen dag is er het zelfde en vaak kunnen we u een leuk nieuwtje melden. Van onszelf of van een van onze huurders!

De Mijl Business Center Zwijndrecht helemaal in het nieuw!

03 november 2021

De Mijl Business Center Zwijndrecht ( voorheen bekend onder de naam Business Center Develpoort ) is de afgelopen maanden voorzien van een nieuw fris uiterlijk.  Strak wit en robust antraciet grijs maken het pand weer helemaal van deze tijd.

 

Lees verder

Nieuwe klimaatinstallatie voor het pand Oslo 2-8 in Barendrecht

28 oktober 2021

De fraaie kantoorvilla aan de Oslo 2-8 in Barendrecht is voorzien van een geheel nieuwe klimaatinstallatie. Begin oktober zijn de mannen van Stokmans Koeltechniek gestart met de demontage van de gehele bestaande installatie en in de eerste week van november wordt de nieuwe installatie in gebruik gesteld.

Lees verder

De Mijl Business Center Alblasserdam vernieuwd!

23 september 2021

Tijdens de verbouwing werkt iedereen binnen gewoon lekker door en momenteel zijn er zelfs nog enkele prachtige kantoorunits te huur!

Lees verder

Huisartsen Papendrecht verhuizen van De Zorgmolen naar De Wederik

22 juni 2021

Begin volgend jaar is het zover. Dan is de hele nieuwe huisartsenpraktijk, voor de huisartsengroep die nu in de Zorgmolen zijn gevestigd, klaar. En het pand De Wederik 10-12 heeft dan een hele mooie nieuwe bestemming. De Mijl Vastgoed gaat de verbouwing begeleiden die samen met onze vaste partners wordt uitgevoerd. Al eerder vestigt  thuiszorgorganisatie ABR Zorgt zich op de verdieping aan de linkerzijde. 

Lees verder

ABR Zorgt nieuwe ondernemer in De Wederik 10-12 in Papendrecht

26 april 2021

De Mijl Vastgoed is druk bezig met de nieuwe invulling van de laatste nieuwe aanwinst, het fraaie kantoorpand aan De Wederik 10-12 in Papendrecht. De eerste nieuwe huurder is een feit, ABR Zorgt start verhuisd per 1 juni naar De Wederik. 

ABR Zorgt is een locale thuiszorg organisatie. Op de foto de dames Benameur en Martijn Onnink. Wij kijken uit naar een plezierige samenwerking! Kijk voor info over ABR Zorgt op www.abrzorgt.nl

Lees verder

Afscheid en Welkom!

18 december 2020

Eind dit jaar gaan wij afscheid nemen van twee van onze huurders in De Mijl Business Center in Barendrecht. Remon van Leijden van IT Resorce Company, dank je wel voor maar liefst 10 jaar huren van je mooie kantoor en succes in de nieuwe werkomgeving.
En ook Bert van den Heuvel van Boutec, dank je wel voor maar liefst 5 jaar trouwe klandizie! Succes in je nieuwe baan.....
.

 

Lees verder

Partners in Business

23 november 2020

Wij werken op een heel plezierige manier samen met een vast team van bedrijven voor het onderhoud, de verbouwingen en oplossen van storingen bij onze panden. Bedrijven die altijd voor ons klaar staan en die....

Lees verder

Nieuwe aankoop!

08 november 2020

Friends in Business!

Al jaren zijn er, via PKC en Rotary Club Papendrecht, korte lijntjes tussen de mannen van Lukassen & Boer en De Mijl Vastgoed. Kort nadat Lukassen & Boer de geplande verhuizing wereldkundig maakte, belde Martijn Onnink Bertjan Scheepbouwer met de vraag “wat gaan jullie met je huidige pand doen?”

 

Lees verder

De historie van het bedrijvenverzamelpand in Dordrecht

02 november 2020

Even terug in de historie van ons verzamelpand Nijverheidstraat / Archimedesstraat / Newtonstraat/ Marconiweg  in Dordrecht. Vanaf begin jaren "60 was dit de thuishaven van het openbaar vervoer in Dordrecht. In de busremise werden in het weekend zelfs optredens georganiseerd.De in die tijd bekende groep LIVING KICK FORMATION was een vaak geziene gast.

 

Lees verder

Welkom bij De Mijl Vastgoed!

01 november 2020

Het is een bizar jaar, daar hoeven we het met elkaar niet over te hebben. Ook in onze klantenkring worden bedrijven door de omstandigheden gedwongen keuzes te maken. Gelukkig kunnen we vaak een alternatief bieden om de huisvestiging toekomst proof te houden. Soms kleiner, soms groter, maar  soms nemen we ook afscheid.  Gelukkig hebben we de afgelopen maanden ook nieuwe huurders mogen verwelkomen. 

Welkom:

  •  Belastingadviesbureau J. van Esch
  • AMT Logistics
  • Nehemia Project Management
  • Administratiekantoor Confidel
  • Accountantskantoor van Limborgh en Parteners
  • SV Shipping
  • Raev Advies
  • Professional Capital
  • Gemeente Hoekse Waard Jeugdteam

 

Lees verder

Van Limborgh en Partners, welkom in Oslo 24 te Barendrecht

14 september 2020

Accountantskantoor Van Limborgh & Partners is een kantoor met vestigingen in Rotterdam, Gorinchem en Ameide. Met dienstverlening gericht op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Voor hen bieden zij een compleet pakket van diensten aan. Per 1 oktober verhuist de verstiging Rotterdam naar hun nieuwe kantoor aan de Oslo 24 in Barendrecht. 

Op dit moment wordt er door De Mijl Vastgoed hard gewerkt om alles voor hun komst in orde te maken. De verlichting is vervangen door LED, alles fris geschilderd, wanden verplaatst en nieuwe vloerbedekking gelegd.

Tineke Kramp, Piet Herwig en collega's, wij zullen er alles aan doen om jullie het "zakelijk thuiskomen" te laten ervaren. Welkom!

Lees verder

Uitbreiding van Leeuwen Car Cosmetics in Dordrecht

10 juli 2020

Begin 2017 nam Frank van Leeuwen een grote stap door met zijn autopoetsbedrijf te verhuizen van een kleine loods in Ridderkerk naar een ruimte van 560m² in Dordrecht. Nu, ruim drie jaar later, is het bedrijf van autopoetsbedrijf gegroeid tot een professioneel Car Cosmetics bedrijf. Naastgelegen ruimtes werden erbij gehuurd en er werd verbouwd en geïnvesteerd in een professionele wasstraat...

Lees verder

Colpas Pensioen Consultancy verhuist naar Oslo 2 Barendrecht

09 juni 2020

In februari kwamen wij voor het eerste in gesprek met Ruud Winkelhof en Nico de Regt van Colpas Pensioen Consultancy. Zij zijn specialist op het gebied van zakelijke pensioen dienstverlening. Op 1 juni verhuisde ze naar een helemaal op maat ingericht kantoor aan de Olso 2 in Barendrecht!

Lees verder

Mach3Builders kiest opnieuw voor De Mijl Vastgoed

14 mei 2020

Mach3Builders is een technische partner voor creatieven waaronder: designers, marketeers, ontwerpers en communicatiespecialisten. Zij bouwen en bedenken slimme weboplossingen samen met designers & marketeers. Ze produceren producnten als Blockwise, Sitewise en Shopwise. In 2014 werd Wouter Onis onze klant door zijn bedrijf te vestigen ...

Lees verder

Energielabel A voor Antoniuslaan 1 Hendrik Ido Ambacht

08 april 2020

2019 was het jaar van de renovatie van het kantoorpand aan de Antoinuslaan 1 in Hendrik Ido Ambacht. Nu het klaar is hebben we het pand opnieuw laten keuren voor het energielabel. We zijn best wel trots op het resultaat. Van Energielabel G naar Energielabel A!

Lees verder

Zakelijk thuiskomen

Uw kantoor- of bedrijfsruimte moet voelen als een tweede thuis. Een plek waar u graag bent en lekker werkt. Bij De Mijl Vastgoed huurt u zonder tussenkomt van een makelaar of beheerder. Met de garantie van uitstekende service, korte lijnen en prima voorwaarden. Wij denken graag met u mee, want onze missie is uw bedrijf naar volle tevredenheid te huisvesten.