3331EE, Zwijndrecht, H.A. Lorentzstraat 4

De Mijl Business Center Zwijndrecht

Gemeubileerde kantoorunits. Energielabel A++

In het kort

Type object Gemeubileerde kantoorunits. Energielabel A++
Beschikbaar twee units op de BG van € 650,00 beschikbaar
Contract Flexibele huur
Huurprijs vanaf 650,00 - 1295,00 excl. BTW per maand
Omschrijving gemeubileerde kantoorunits direct aan de A16

Kom eens kijken bij het volledig vernieuwde De Mijl Business Center Zwijndrecht!

Dit pand  voldoet aan alle moderne eisen. Na installatie van de nieuwe hybirde warmtepomp/cv installatie beschikt het overenergielabel A++.  Net als al onze andere verzamelpanden draait De Mijl Business Center Zwijndrecht op Nederlandse Wind Energie en CO2 gecompenseerd gas!

Ligging:
Bedrijventerrein Develpoort (waarvan de oude naam Business Center Develpoort van is afgeleid) vindt u in Zwijndrecht direct aan de doorgaande weg langs de A16. Met de op- en afrit van de A16 aan het begin van de straat en het NS station om de hoek bent u uitstekend bereikbaar vanuit de Drechtsteden, Rotterdam en Breda.

Het gebouw: 
U komt binnen in een fraaie, verrassend ingericht hal. Op de begane grond en de eerste en tweede verdieping zijn 14 riante kantoorunits. Deze zijn te huur met een flexibel huurcontract.  De moderne technische installaties garanderen een prettig en gezond binnenklimaat. Alle kantoorunits zijn voorzien van individueel regelbare airconditioning, LED verlichting en worden uitstekend onderhouden.

U huurt all-inclusive, dus inclusief alle faciliteiten. Gemeubileerd, voorzien van snel internet, mogelijkheid tot telefonie, inclusief gebruik vergaderkamers en parkeerplaatsen.  Zeven dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar tegen vaste kosten per maand All-Inclusive. Geen bijkomende kosten of servicekosten dus. Uw kantoor wordt schoongehouden en zelfs de vaatwasblokjes zijn niet uw zorg.

Er zijn kantoorunits in diverse afmetingen. De borg is ter hoogte van 1 huurfactuur incl. BTW. Het huurcontract is voor onbepaalde tijd, maandelijks opzegbaar gevolgd door een opzegtermijn van 3 maanden. Flexibel dus!  Neem voor de actuele beschikbaarheid contact met ons op.

Worden Hotheads Hairwear, Hairtalk Nederland, Van Emmerloot&Koole hypotheek advies, YourSoft, RW Event Security, ViewVave, MVS Crewing, Dodotech,  Dempo International, Talenta en Martico uw nieuwe buren?  Wij geven u graag een rondleiding, Welkom! 


Opleveringsniveau:
- Alarminstallatie
- Intercom
- ICT infrastructuur met veilige, snelle verbinding
- Airconditioning en verwarming per ruimte individueel regelbaar
- Toiletgroep en pantry met vaatwasser per verdieping
- Lift
 -Volledig gemeubileerd met recent nieuw aangeschaft meubilair

Net zo enthousiast als wij? Maak een afspraak!

Welkom! Wij geven u graag een rondleiding waarin we persoonlijk en op maat kijken naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op