17 februari 2023

De Mijl Vastgoed is partner in recreatief vastgoed in Twente. Samen met Vakantiepark Mölke en Buitenplaats Holten hebben we uitbreidingen gerealiseerd van een aantal luxe vrijstaande vakantiewoningen op beide parken, waaronder een aantal wellness woningen, voorzien van Sauna en Hottub.

Welkom op Familie Vakantiepark Mölke, Slow Living aan de Regge, in Twente. 

Mölke: hèt vakantiepark en dagje uit voor echte levensgenieters. De plek waar je kan ontdekken hoe het is om te leven op een langzaam tempo. De plek waar je het echte weekendgevoel ervaart, iedere dag opnieuw! De plek waar je helemaal niks hoeft, maar alles mag. Verblijf in een van de luxe, nieuwe vakantiewoningen en geniet!  Kijk eens op de website:  Vakantiepark & Partycentrum Mölke in Zuna 🏕️| Overijssel (molke.nl)

Buitenplaats Holten, aan de voet van de Holterberg!  

Geniet van de luxe vakantiehuizen, midden in de natuur. Wil je de Holterberg en de Sallandse Heuvelrug gaan verkennen? Boek een luxe huisje bij Buitenplaats Holten en je bent klaar om te gaan! De gezellige huisjes bieden alle ruimte voor een ontspannen verblijf. Zet één stap naar buiten en verwonder je over het moois wat onze omgeving je te bieden heeft. De uitgestrekte heidevelden en de prachtige bossen zullen je versteld doen staan! Ga wandelen, fietsen of mountainbiken en neem daarna een verkoelende duik in ons zwembad. Of je nu komt om lekker te sporten of om in alle rust te ontspannen: Buitenplaats Holten is fijn voor iedereen!  Meer info of een eerste indruk:  Vakantiepark Buitenplaats Holten aan de Holterberg | Buitenplaats Holten

 

 

Net zo enthousiast als wij? Maak een afspraak!

Welkom! Wij geven u graag een rondleiding waarin we persoonlijk en op maat kijken naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op